Jump to content


Photo
- - - - -
Completed

No Server Response



  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 Sinister

Sinister

    Member

  • Users
  • PipPip
  • 24 posts

Posted 14 March 2014 - 05:07 PM

Hi,

 

I was trying to create a lobby this morning, but I continuously got "No Server Response." I check that my IP is correct, as well as my RCon. I keep getting the same. My server is up currently, and is having no problems.

 

Could I have a little explanation or understanding?

 

~Thanks



#2 VoidWhisperer

VoidWhisperer

    Void

  • Users
  • PipPipPip
  • 683 posts

Posted 14 March 2014 - 08:39 PM

Can you PM me the IP address of the server?



#3 Kenneth

Kenneth

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 519 posts

Posted 18 March 2014 - 03:41 AM

Somethings up, I just talked with sinister and was able to make a lobby with his server, so looks like it's client side. Sinister, please post what browser and os you are using to help with the investigations, as well as if you are using any plugins that you are using.



#4 Sinister

Sinister

    Member

  • Users
  • PipPip
  • 24 posts

Posted 18 March 2014 - 04:53 AM

It works now :).

 

Not sure what was going on, but a funny comment Kenneth sent me:

 

9:49 PM - antichrist: Hey
9:49 PM - antichrist: It's working now
9:50 PM - msK: sweet
9:50 PM - msK: it just needed an admin to growl at it
9:50 PM - msK: :)
9:49 PM - antichrist: Hue
 
Can someone lock this?


#5 Mother Tereza

Mother Tereza

    Developer

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1714 posts
  • LocationRussia, Moscow

Posted 18 March 2014 - 07:38 AM

Status changed to "Completed"







Also tagged with one or more of these keywords: Completed

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users